100% gratis en vrijblijvend Hoogste bod voor uw auto Eigen gratis ophaalservice Erkend door de RDW
100% gratis en vrijblijvend
Hoogste bod voor uw auto
Eigen gratis ophaalservice
Erkend door de RDW

Schadeauto inkoop

Door onze jarenlange ervaring van de inkoop van auto’s met ernstige schade of lichte schade, garanderen we jou een eerlijk aanbod voor je schadeauto. Een schade auto herken je door bijvoorbeeld een losse deur of door lak schade en door het bandenprofiel dat te zacht is of door de aansluitnaad onnauwkeurigheden heeft, ook bij ernstige schade waardoor je auto total-loss is. Ons team herkent deze ongevallen van een schadeauto. Nog steeds kunnen veel onderdelen van een schadeauto gerecycled worden. Op basis van bepaalde criteria kijken we of je schadeauto total-loss is. Je kunt nog steeds geld krijgen voor je total losse auto!

Een schadeauto levert altijd veel kosten op als je er niks mee doet, wanneer je bijvoorbeeld besluit om je auto niet meer naar de garage wilt brengen, door te hoge reparatiekosten. Nog steeds kunnen de kosten oplopen door de belasting en verzekering kosten. Daarom is het handig om bij ons een afspraak te maken. Zodat je zorgeloos verder kan.


Houd de control toets ingedrukt om meerdere bestanden te selecteren.
* Om een reëel bod conform marktwaarde te kunnen geven is het belangrijk dat uw gegevens volledig en correct worden ingevuld.